01

over ons keukenrenovatie.nl

Als producent van keukenfronten op maat zijn wij een belangrijke speler als toeleverancier van keukendeuren aan de keukenindustrie, interieurbouw en keukenspeciaalzaken.

Onderdeel van Folietec BV

Sinds 1997 is Folietec niet meer weg te denken als toeleverancier van meubelfronten op maat.

maatwerk in keukendeuren business-to-business

Maatwerk en ‘inkoop op order’ is in de afgelopen 20 jaar de standaard binnen de keukenindustrie geworden. Onze logistieke beheersing en een maximaal flexibel productieproces zijn dan de absolute voorwaarde om aan deze vraag te kunnen voldoen. Op tijd, goed en compleet. Dat is waar wij voor staan.

In de keukenindustrie en interieurbouw staat op maat gemaakt meubilair centraal. Dit maatwerk in combinatie met een toenemende schaarste aan vakmensen zorgt in veel bedrijven voor een bottleneck. Daarom gaan steeds meer bedrijven inkopen bij specialisten.
Met 25 jaar ervaring in het produceren en leveren van keukenfronten op maat hebben wij dit proces volledig in de grip. Onder het motto ‘op tijd, goed en compleet’ ontzorgen wij onze afnemers volledig.

Naast de Nederlandse markt worden onze keukenfronten ook geëxporteerd naar België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en de USA.

Voor iedere woonstijl

02

Groei & innovatie

Ons bedrijf groeit, zowel nationaal als internationaal

Om de groei zowel kwalitatief als logistiek te kunnen blijven beheersen hebben wij de laatste jaren fors geïnvesteerd in automatisering: nieuwe CNC-machines, een nieuwe lijmrobot en een nieuw ERP-systeem.
Met deze investeringen in combinatie met ons stabiele team waarborgen we een maximale flexibiliteit en een ongekend hoge productkwaliteit.
Daar waar het mogelijk is, is de productie van de keukenfronten volledig geautomatiseerd.

03

Gezond, milieu en
duurzame productie

Naast productkwaliteit en logistieke beheersing is ook duurzaamheid ons focusgebied. Al onze producten hebben het PEFC-keurmerk voor een verantwoorde boskap en zijn we in het bezit van het label ‘Indoor Air Comfort Gold’. Dit certificaat voor uitzonderlijk lage emissiewaarden geeft aan dat onze producten aan de toekomstige strenge emissienormen voldoen.
Daarnaast is de CO2 uitstoot van ons productieproces in 2020 met 60 procent gereduceerd door het plaatsen van 872 zonnepanelen.

04

Onderdeel van Folietec BV

Keukenrenovatie.nl

Maak je IKEA (keuken)kasten uniek!

Ook voor METOD en FAKTUM keukenkasten en PAX kasten van IKEA.

Made in Holland

25 jaar ervaring

5 jaar fabrieksgarantie

Scherpste prijs

error: Inhoud is beschermd

Kom in contact met een Premium Partner bij u in de buurt

Wij zorgen ervoor dat een van onze Premium Partners contact met u opneemt.