01

Onze premium
partners

Om u als consument van dienst te kunnen zijn, werken we met Premium Partners. Vakmensen met de kennis, kunde en ervaring om uw keukenrenovatie uit te voeren. 

Wat kunt u van onze premium partners verwachten?

Wij hebben zelf niet de capaciteit, de kennis en de kunde in huis om u als consument te bedienen. Dat is een bewuste keuze omdat we dan concurrenten van onze afnemers zouden zijn. Om u als consument toch van dienst te kunnen zijn, werken we met Premium Partners.

Advies aan huis

Wij komen naar u toe! Zo kunnen wij maximaal adviseren over de mogelijkheden en u hoeft de deur niet uit. Wel zo makkelijk!

Jarenlange ervaring

Onze Premium Partners zijn specialisten met jarenlange ervaring in de montage van keukens en keukenrenovatie.

Specialisten

Vakmensen met de kennis, kunde en ervaring om de keukenrenovatie bij u, als eindgebruiker, uit te voeren.

Volledig naar wens

Uw keuken weer als nieuw! Helemaal persoonlijk, naar uw wensen, op maat geleverd en gemonteerd.

Administratie op orde

Naast keukens renoveren hebben onze Premium Partners ook het administratieve proces op orde: vanaf het begin (advies en inmeten) tot het einde (oplevering).

Duidelijkheid

Onze Premium Partners zijn in hun communicatie en wat ze doen duidelijk. Dat is voor iedereen belangrijk! Daarom werken zij met heldere afspraken over prijs en planning.

 

 

02

uw aanvraag
van begin tot eind

Vul het contactformulier in
Nadat u het contactformulier heeft ingevuld en verstuurd, neemt de dichtstbijzijnde Premium Partner contact met u op om een afspraak te maken.
Afspraak
Tijdens de afspraak worden uw wensen in kaart gebracht. Voor de keukenfronten heeft u een ruime keuze uit onze uitgebreide collectie, speciaal samengesteld voor keukenrenovatie van alle keukenmerken of keukenkasten van IKEA (METOD, FAKTUM en PAX).
Vrijblijvende offerte
Na de afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat er in uw keuken gerepareerd en gerenoveerd gaat worden.
Plan van aanpak
Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt in overleg de montagedatum afgesproken. Het is mogelijk dat de hele ‘keukenrenovatie’ in een keer gebeurt of in verschillende fases. We werken in nauw overleg met u en zorgen ervoor dat u niet onnodig lang overlast heeft van de werkzaamheden. Het is de bedoeling dat u zo snel mogelijk uw vernieuwde keuken weer in gebruik kunt nemen.
Oplevering
Het moment om te genieten van uw vernieuwde keuken!

03

onze premium partners vervangen

Keukendeurtjes

Keukenkastjes

Keukenapparatuur

Keukenblad

Keukenlade

Keukenkraan

Voor elk wat wils...

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment op maat geproduceerde keukenfronten. Met een ruime keuze aan materialen en oppervlakken. Van hoogglans tot ultra-mat en van kunststof tot dik fineer. 

Voor iedere woonstijl

03

Maak een afspraak

Als u een professionele keukenrenovatie wilt of een kleine opknapbeurt, vraag dan een vrijblijvende afspraak aan met een Premium Partner die het dichtst bij u in de buurt woont. Dat kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen, dan zorgen wij dat er contact met u wordt opgenomen.

error: Inhoud is beschermd

REALISEER JE DROOMKEUKEN

Laat je gegevens achter en wij helpen je met het realiseren van jouw droomkeuken. 

Kom in contact met een Premium Partner bij u in de buurt

Wij zorgen ervoor dat een van onze Premium Partners contact met u opneemt.